Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας
 
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
 
ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
PHOTO GALLERY
ΕΚΛΟΓΕΣ

» Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) Ν.Μαγνησίας

» Σύστημα απεικόνισης γεωγραφικών δεδομένων  Ν.Μαγνησίας

 

Ενημέρωση για την ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους

Θέλουμε να ξέρουμε. Τα παράπονα... στον Νομάρχη...
Δυναμικοί Χάρτες Βόλου, Μαγνησίας.
Links, Σύνδεσμοι, Δεσμοί.
Δημοπρασίες - Διαγωνισμοί
επιλογή εταιρείας ταχυμεταφορών, στην οποία θα ανατεθεί για ένα έτος η διεκπεραίωση της επείγουσας αλληλογραφίας των Υπηρεσιών της Ν.Α.Μαγνησίας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας προκηρύσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, προκειμένου να προβεί σε επιλογή εταιρείας ταχυμεταφορών, στην οποία θα ανατεθεί για ένα έτος η διεκπεραίωση της επείγουσας αλληλογραφίας των Υπηρεσιών της Ν.Α.Μαγνησίας, χωρίς δημοσίευση σχετικής διακήρυξης. Το ύψος της δαπάνης θα ανέλθει περίπου 20.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


 

Πηγή : Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
Σχετικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ενημέρωσης: Θεματική Ενότητα:
Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοπρασίες - Διαγωνισμοί
Συνημμένα Αρχεία
Συνημμένο Αρχείο περίληψη διακήρυξης Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας προκηρύσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, προκειμένου να προβεί σε επιλογή εταιρείας ταχυμεταφορών, στην οποία θα ανατεθεί για ένα έτος η διεκπεραίωση της επείγουσας αλληλογραφίας των Υπηρεσιών της Ν.Α.Μαγνησίας, χωρίς δημοσίευση σχετικής διακήρυξης. Το ύψος της δαπάνης θα ανέλθει περίπου 20.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008 Word Κείμενο