Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας
 
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
 
ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
PHOTO GALLERY
ΕΚΛΟΓΕΣ

» Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) Ν.Μαγνησίας

» Σύστημα απεικόνισης γεωγραφικών δεδομένων  Ν.Μαγνησίας

 

Ενημέρωση για την ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους

Θέλουμε να ξέρουμε. Τα παράπονα... στον Νομάρχη...
Δυναμικοί Χάρτες Βόλου, Μαγνησίας.
Links, Σύνδεσμοι, Δεσμοί.
Δημοπρασίες - Διαγωνισμοί
αγορά και εγκατάσταση εξοπλισμού φραγής κινητών τηλεφώνων κατά την διάρκεια θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών καθώς και μελέτης εγκατάστασης και παραμετροποίησης του εν λόγω εξοπλισμού με σκοπό την αποτροπή κακόβουλων ενεργειών.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας /Δνση Μεταφορών & Επικοινωνιών θα προβεί σε ανάδειξη μειοδότη για την αγορά και εγκατάσταση εξοπλισμού φραγής κινητών τηλεφώνων κατά την διάρκεια θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών καθώς και μελέτης εγκατάστασης και παραμετροποίησης του εν λόγω εξοπλισμού με σκοπό την αποτροπή κακόβουλων ενεργειών. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 6.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


 

Πηγή : Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
Σχετικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ενημέρωσης: Θεματική Ενότητα:
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοπρασίες - Διαγωνισμοί
Συνημμένα Αρχεία
Συνημμένο Αρχείο περίληψη διακήρυξης Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας /Δνση Μεταφορών & Επικοινωνιών θα προβεί σε ανάδειξη μειοδότη για την αγορά και εγκατάσταση εξοπλισμού φραγής κινητών τηλεφώνων κατά την διάρκεια θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών καθώς και μελέτης εγκατάστασης και παραμετροποίησης του εν λόγω εξοπλισμού με σκοπό την αποτροπή κακόβουλων ενεργειών. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 6.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009 Word Κείμενο