Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας
 
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
 
ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
PHOTO GALLERY
ΕΚΛΟΓΕΣ

» Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) Ν.Μαγνησίας

» Σύστημα απεικόνισης γεωγραφικών δεδομένων  Ν.Μαγνησίας

 

Ενημέρωση για την ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους

Θέλουμε να ξέρουμε. Τα παράπονα... στον Νομάρχη...
Δυναμικοί Χάρτες Βόλου, Μαγνησίας.
Links, Σύνδεσμοι, Δεσμοί.
Δημοπρασίες - Διαγωνισμοί
Δημόσια διαβούλευση της προκήρυξης για την υλοποίηση της πράξης "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ"
Η Ν. Α. Μαγνησίας ανακοινώνει ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη για την υλοποίηση της πράξης "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ"

Η Ν. Α. Μαγνησίας ανακοινώνει ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη για την υλοποίηση της πράξης "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ".
Το έργο (Κωδικός ΟΠΣ: 131930) "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ" έργο αφορά την ανάπτυξη ευρυζωνικών υπηρεσιών, μέσω ασύρματων σημείων πρόσβασης (hotspots) με αντίστοιχη ανάπτυξη νέων ή αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών (ευρυζωνικών δικτύων) για να τονωθεί η ζήτηση και η διείσδυση ευρυζωνικότητας σε απομακρυσμένες περιοχές.
Θα αναπτυχθούν hotspots πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε Είκοσι-Τρία (23) σημεία, στον Αλμυρό, την Αργαλαστή το Χόρτο, το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Σκιάθου, τη Σκόπελο, τη Μακρινίτσα, τα Χάνια, τη Μηλίνα, τις Μηλιές, την Αλόννησο, το Νεοχώρι, την ’φησσο, το Βελεστίνο, τον Ιωλκό, τον ’νω Βόλο, τη Νέα Ιωνία, τις Παγασές, τη Σούρπη, το Κεραμίδι, τη Συκή, το Βόλο και την Ανάβρα. Μέσω των σημείων ασύρματης πρόσβασης (wifi-hotspots) που θα υλοποιηθούν θα δίνεται πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις εφαρμογές που θα αναπτυχθούν στα πλαίσια του έργου.
Επιπλέον σε δύο σημεία εντός του Νομού Μαγνησίας με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον (στο Βόλο και τα Χάνια) θα εγκατασταθούν κάμερες οι οποίες θα παρέχουν στους χρήστες μία πανοραμική εικόνα της κάθε περιοχής.
Το έργο έχει ενταχθεί στην πρόσκληση 192, Μέτρο 4.2 του Ε.Π. «ΚτΠ», και ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 249.800,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%.
H προκήρυξη του έργου θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Ν. Α. Μαγνησίας, http://www.magnesia.gr
Περίοδος δημόσιας διαβούλευσης: 6/7/2009 έως 15/7/2009
Στοιχεία επικοινωνίας:
Υπεύθυνος (ΤΔ): Παναγιώτης Κουκουβίνος, pkoukouvinos@magnesia.gr
Κοινοποίηση ΕΥΔ:Λίνα Πέλκα, lpelka@infosoc.gr
Περισσότερες πληροφορίες στις Διαβουλεύσεις και στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.


 

Πηγή : Διεύθυνση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης
Σχετικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ενημέρωσης: Θεματική Ενότητα:
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009 Δημοπρασίες - Διαγωνισμοί
Συνημμένα Αρχεία
Συνημμένο Αρχείο Προκήρυξη Ανοιχτού Διεθνούς Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά του έργου τίτλο: "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ" Η Ν. Α. Μαγνησίας ανακοινώνει ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη για την υλοποίηση της πράξης "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ" Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009 Word Κείμενο