Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας.

 
ΑΟΝΑΜ - Αθλητικός Οργανισμός Ν.Α. Μαγνησίας

Θέση περιεχομένου: | Αρχική Σελίδα > Νομικά Πρόσωπα Ν.Α. Μαγνησίας > ΑΟΝΑΜ - Αθλητικός Οργανισμός Ν.Α. Μαγνησίας > Άρθρα |


Χαιρετισμός Προέδρου του ΑΟΝΑΜ
Χαιρετισμός της Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Ν.Α. Μαγνησίας

 

Η επικοινωνία μας με τους πολίτες και η ακρόαση όλων των θεμάτων που τους απασχολούν, αποτελούν για εμάς κορυφαία προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό κάθε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας, που βοηθά προς την κατεύθυνση αυτή είναι απαραίτητο. Το διαδίκτυο μας βοηθάει να επικοινωνούμε με τους πολίτες από όλες τις γωνιές της Μαγνησίας και να τους ενημερώνουμε για τις δράσεις και το σχεδιασμό του Αθλητικού Οργανισμού, αλλά επιπλέον να μας γνωστοποιούν και αυτοί τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους για την προώθηση του Αθλητισμού. Με τον τρόπο αυτό μπορεί ο πολίτης να γίνει ενεργός και συμμέτοχος στην Ανάπτυξη του Αθλητισμού.

Η νέα διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού στοχεύει στην ανάπτυξη του μαζικού και ερασιτεχνικού Αθλητισμού. Μέσω του Διαδικτύου υπάρχει πρόσφορο έδαφος να επικοινωνήσουμε μαζικά με τους πολίτες, τα Αθλητικά Σωματεία, τους Αθλητικούς Οργανισμούς των ΟΤΑ του Νομού και όποιον επιθυμεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τις αθλητικές συναντήσεις που διοργανώσαμε ή που θα διοργανώσουμε.

Σας καλωσορίζω στην Ιστοσελίδα του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.

 

Φιλικά,

Έφη Καρανικόλα

Πρόεδρος Α.Ο.Ν.Α.Μ.


 

Πηγή : ΑΟΝΑΜ - Αθλητικός Οργανισμός Ν.Α. Μαγνησίας
Σχετικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ενημέρωσης: Θεματική Ενότητα:
Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2008 Εκδηλώσεις
Συνημμένα Αρχεία
 
 
 
 

ο Σχεδιασμός και η Ανάπτυξη του δικτυακού τόπου έγινε απο την Computer Life