Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας.

 
Δημοπρασίες - Διαγωνισμοί

Θέση περιεχομένου: | Αρχική Σελίδα > Ενημέρωση Πολιτών > Δημοπρασίες - Διαγωνισμοί > Άρθρα |


επιλογή εταιρείας ταχυμεταφορών, στην οποία θα ανατεθεί για ένα έτος η διεκπεραίωση της επείγουσας αλληλογραφίας των Υπηρεσιών της Ν.Α.Μαγνησίας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας προκηρύσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, προκειμένου να προβεί σε επιλογή εταιρείας ταχυμεταφορών, στην οποία θα ανατεθεί για ένα έτος η διεκπεραίωση της επείγουσας αλληλογραφίας των Υπηρεσιών της Ν.Α.Μαγνησίας, χωρίς δημοσίευση σχετικής διακήρυξης. Το ύψος της δαπάνης θα ανέλθει περίπου 20.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


 

Πηγή : Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
Σχετικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ενημέρωσης: Θεματική Ενότητα:
Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοπρασίες - Διαγωνισμοί
Συνημμένα Αρχεία
Συνημμένο Αρχείο περίληψη διακήρυξης Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας προκηρύσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, προκειμένου να προβεί σε επιλογή εταιρείας ταχυμεταφορών, στην οποία θα ανατεθεί για ένα έτος η διεκπεραίωση της επείγουσας αλληλογραφίας των Υπηρεσιών της Ν.Α.Μαγνησίας, χωρίς δημοσίευση σχετικής διακήρυξης. Το ύψος της δαπάνης θα ανέλθει περίπου 20.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008 Word Κείμενο
 
 
 
 

ο Σχεδιασμός και η Ανάπτυξη του δικτυακού τόπου έγινε απο την Computer Life