Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας
 
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
 
ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
PHOTO GALLERY
ΕΚΛΟΓΕΣ

» Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) Ν.Μαγνησίας

» Σύστημα απεικόνισης γεωγραφικών δεδομένων  Ν.Μαγνησίας

 

Ενημέρωση για την ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους

Θέλουμε να ξέρουμε. Τα παράπονα... στον Νομάρχη...
Δυναμικοί Χάρτες Βόλου, Μαγνησίας.
Links, Σύνδεσμοι, Δεσμοί.
Παπατόλιας Απόστολος Νομάρχης Μαγνησίας
Σύντομος χαιρετισμός προς τους επισκέπτες.
Σύντομος χαιρετισμός του Νομάρχη Παπατόλια Απόστολου προς τους επισκέπτες του Portal της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.

Φίλες και φίλοι,

Η Νέα Εποχή των σύγχρονων προκλήσεων, των νέων τεχνολογιών, της παγκοσμιοποίησης των αγορών και του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ πόλεων, περιοχών και επιχειρήσεων είναι ήδη πραγματικότητα.

Είναι το νέο πεδίο, στο οποίο καλούμαστε να δώσουμε πειστικές απαντήσεις, αξιοποιώντας τα συγκριτικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Μαγνησίας.

Πιστεύουμε στο δυναμικό ρόλο της Μαγνησίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Θέλουμε μια Νομαρχιακή Αρχή με αυτόνομη στρατηγική και αυτοτελή δυναμική. Μια Νομαρχιακή Αρχή με συνεχή, διεκδικητική παρουσία στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Δεσμευόμαστε για μια Νομαρχιακή Αρχή με συνεχείς πρωτοβουλίες και ενεργητικές, καινοτόμες παρεμβάσεις. Φιλική και οικεία στους πολίτες, που θα επενδύει στο διάλογο με τους συλλογικούς φορείς και θα αντλεί τη δύναμή της από την κοινωνική διαβούλευση.

Είναι ο καιρός να δείξουμε εμπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους, που διαθέτουν τη γνώση, το θάρρος και το μεράκι, να αγωνιστούν σε αυτό το νέο τοπίο και να ανταποκριθούν με επάρκεια στις προκλήσεις του μέλλοντος. Είναι η ώρα να κάνουμε πράξη ένα σύγχρονο αναπτυξιακό όραμα για τη Μαγνησία.

Σας καλούμε όλες και όλους να μας στηρίξετε σ' αυτό το δύσκολο αλλά ελπιδοφόρο αγώνα, για να ξαναδώσουμε στη Μαγνησία τη χαμένη της ορμή και να την κάνουμε ξανά πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Το μέλλον της Μαγνησίας εξαρτάται από την απόφασή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Απόστολος Παπατόλιας

 

Δικτυακός τόπος του κου Παπατόλια Απόστολου, Νομάρχη Μαγνησίας. 


 

Πηγή : Νομάρχης
Σχετικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ενημέρωσης: Θεματική Ενότητα:
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2008 Νομάρχης
Συνημμένα Αρχεία