Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας
 
 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
 
ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
PHOTO GALLERY
ΕΚΛΟΓΕΣ

» Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) Ν.Μαγνησίας

» Σύστημα απεικόνισης γεωγραφικών δεδομένων  Ν.Μαγνησίας

 

Ενημέρωση για την ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους

Θέλουμε να ξέρουμε. Τα παράπονα... στον Νομάρχη...
Δυναμικοί Χάρτες Βόλου, Μαγνησίας.
Links, Σύνδεσμοι, Δεσμοί.
 

 

 

 

 

Holder -3
RSS feeds για τον ιστοχώρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.
Πλοήγηση : | Αρχική Σελίδα > RSS |

Η τεχνολογία RSS (Really Simple Syndication) είναι μια μορφή ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML και αποτελεί έναν απλό τρόπο για την αποστολή πληροφοριών από ένα διαδικτυακό τόπο, χωρίς να απαιτείται η περιήγηση σε αυτόν .

Για την λήψη των πληροφοριών αυτών χρειάζεται η χρήση ενός λογισμικού ανάγνωσης τροφοδοσιών (RSS readers). Πολλές τέτοιες εφαρμογές διατίθενται ελεύθερα στο διαδίκτυο. Προκειμένου να προσθέσετε κάποια ενότητα στο πρόγραμμα ανάγνωσης τροφοδοσιών RSS που χρησιμοποιείτε, κάνετε δεξί κλικ σε κάποια από τις ενότητες που παρατίθενται παρακάτω, επιλέγετε Αντιγραφή συντόμευσης (Copy shortcut), και τέλος κάνετε Επικόλληση (Paste) της συντόμευσης στο πεδίο διευθύνσεων του προγράμματος.

Εναλλακτικά η ανάγνωση των τροφοδοσιών RSS μπορεί να γίνει από το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης ιστοσελίδων (web browser) που χρησιμοποιείτε. Απλά κάνετε κλικ στο εικονίδιο RSS που εμφανίζεται ενεργοποιημένο στη γραμμή διευθύνσεων ή στη γραμμή εργαλείων (ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης) και επιλέγετε συνδρομή στην ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Δημοπρατήσεις Έργων - Διαγωνισμοί Προμηθειών

Δελτία Τύπου

Ανακοινώσεις